Loading icon

Egyesítjük a vásárlást és a felejthetetlen nyaralást Európában

Mi a vonzó egy európai nyaralásban? A kérdés megválaszolása akár 8 oldalnyi, egyszerű gépelt szöveget is igénybe vehet. Azonban nem soroljuk fel az összes előnyét, így ezt a hasznos üzletet a következőre hagyjuk, és csak a vásárlásra koncentrálunk - ez az egyik fő szórakozás egy európai utazás során.

Az előzetes autóbérlés is jövedelmező. Összehasonlíthatja az árakat online, és akár 70% kedvezményt is kaphat a bérleti díjból. Például a kompakt autók bérlése Milánóban közel 15 euróba kerül naponta, a Heathrow repülőtéren pedig napi 14 euróba kerül. Az Repülőtér CDG (Párizs) ára napi 11 eurótól kezdődik.


A mai utazóknak óriási lehetőségük van arra, hogy meglátogassák Európa legdivatosabb és legelbűvölőbb fővárosait. Utazás a romantikus Párizsba, a ködös Londonba vagy a napfényes Rómába – miért ne? Elmondjuk a legfigyelemreméltóbb helyeket, amelyekkel kielégítheti „vásárlási őrületét”.

Demokratikus vásárlás

Igen, igen, vele kezdjük a történetet. Megfizethető árak, jó minőségű áruk – ez nem egy turista "vásárlásrajongó" álma? Milánóban nem csak a választékban, hanem az áruk árában is nagy választékot talál. Itt nemcsak „haute couture” márkákat vásárolhat, hanem az úgynevezett „második lépcsőfok” modelljeit is. És nem kell szégyellni ezt a kifejezést. Nyissunk meg egy titkot – a legtöbb hazai butikban ezeket a termékeket sokkal drágábban találja meg.
A fiatalos stílus kedvelőinek, valamint a sportmárkák kedvelőinek a legjobb a Corso Vittorio Emanuele felé menni. Az itteni vásárlás nem teszi tönkre a pénztárcáját, de örömet és örömet okoz. A dizájner márkák takarékos rajongóinak érdemes felkeresniük az "outleteket", ahol a tavalyi kollekciók maradványait árulják. Oroszországban ezek a modellek valószínűleg most jelentek meg. Egy harapnivalóhoz javasoljuk, hogy hagyjon egy kirándulást Milánó egyik legszembetűnőbb látnivalójához, a „négyszöghöz”.

< p>

Romantikus vásárlás

Nem, nem tudtunk nem beszélni Párizsról, vagy inkább a párizsi vásárlásról. A világ minden tájáról érkeznek ide a divatosok, hogy alaposan átdörzsöljék magukat, és felejthetetlen érzelmekben gazdagodjanak. Talán azt kérdezheti, hogy Európa más városai, amelyek címe és meglátogatott, veszítenek? A pontos válasz nem ismert, de egy dolog világos - Párizs és egyedül Párizs váltja ki a legromantikusabb érzéseket, a magasztos szerelmi állapotot és a szédítő boldogságot okozva a szívben. Ez a hangulata ennek a fővárosnak.

< p>

Tehát a divat, a csillogás és a flört középpontjában találod magad. Hová menjen? Aki vagyont szeretne költeni, annak közvetlen útja van a Champs Elysees-re – itt gyűjtik össze a legjobb és legdrágább bélyegeket. A szépségről való elmélkedés híveinek és a csendes vásárlás szerelmeseinek a Marais negyed megfelelő. Hangulatos kis butikok, üzletek, üzletek és kávézók, ahonnan a finom kávé illata terjeng az utcán, hagyják a legfeledhetetlenebb benyomásokat.

Tehát virtuális utazásunk véget ért. Történetünkben mindössze két európai országot érintettünk - Olaszországot és Franciaországot, de csodálatos vásárlási lehetőségek nyílnak meg más, hasonlóan érdekes régiókban is. De olvass róluk következő történetünkben.