Loading icon

Ünnepek Lengyelországban

Nem hiányzik a gyönyörű városok Lengyelországban. Ezenkívül Varsó, Gdansk és Krakkó rendszeresen nemcsak az európai, hanem a globális turisztikai minősítésekbe is szerepel. A külföldi turisták körében a legnépszerűbbek a többnapos kirándulások a Lengyelország legnagyobb városaiba. A krakow -ban a kompakt autó átlagos költsége napi 15 euró, a Varsóban - 14 euró. p>


Biebrza -völgy



A Biebrza -völgy
a legnagyobb mocsaras Lengyelországban. Ez egyben a 180 madárfaj fészkelőhelye is. A Biebrza folyón lévő rafting egy ünnepi ajánlat Lengyelországban azok számára, akik értékelik a békét és a csendet, érintetlen természet és gyönyörű tájak körülvéve. A kajakozási utak általában körülbelül néhány órát vesznek igénybe, de a leginkább kitartó lehet több napos kalandré válni. A Biebrza áramlása nyugodt, annak köszönhetően, hogy ezen a festői folyón a rafting nemcsak a tapasztalt kenuzákat vonzza, hanem mindenkit, aki értékeli a szabadtéri tevékenységeket. Háromszög Kazimierz Dolny és Nałęczów között további előnye, különösen azok számára, akik menekülést keresnek a nyüzsgéstől. A néhány városban széles körű kerékpárutakkal és útvonalakkal rendelkezik, különféle nehézségi szintű, a Lublin -hegyvidék festői helyein. Az alkalmazott megoldások és a jól karbantartott bázis kedvező feltételeket teremt a vízturizmushoz.

Ugyanolyan gazdag ajánlat a városnézés szerelmeseinek. A gyönyörű palota és parkkomplexum, amelyet a 18. század végén alapított, Isabella Czartoryska, a lengyel építészet gyöngyként elismert épületekből áll, amelyeknek Puławy -nak "Lengyel Athénnak" hívták.



nałęczów

A csendes nałaczów zászlóshajója a Spa Park. A 18. században Stanislav Malakhovsky alapította. Az ebből a helyből származó béke és friss levegő a sok fa között sétálható: tölgyek, fenyők, gesztenye, lindens és amerikai tulipán. Azok, akik az egészségükkel törődnek, szeretik az ásványi vízzel rendelkező szivattyúszobát, és a Palm House látogatása kissé egzotikus lesz. nałęczów szintén a legrégebbi egészségügyi üdülőhely Lengyelországban, és az egyetlen, amelynek csak kardiológiai profilja van. A gyermekkori álom meglátogathatja a táskák és mackók múzeumát. A Nałęczów szintén kiváló kiindulópont a Kazimierz Dolnyba és a közelben található Puławy -ba.

Nowy Dwur Skierniewice közelében

A Bolimów tájpark és a Ravka folyó természetvédelmi területe, amely közvetlenül a Skierniewice alatt található, a nyugalom helye is lehet. A környező természet varázsa nemcsak pozitív hatással lesz a jólétre, hanem erőt is ad. Az állati fajok, a védett folyók, a sok kerékpáros útvonal és a kenu-utak szervezésének lehetősége a Ravka folyón ösztönözni fogja a testmozgást. A történelem szerelmeseinek sok olyan helyet fog találni, amelyeket érdemes itt meglátogatni, mert a park nagyon érdekes történelmi háttérrel rendelkezik. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a park közvetlen közelében található a nowy dvur klinika, amely a nappali mellett számos kezeléssel rendelkezik az emberek számára, akik szenvednek A gerinc és a motoros szervek betegsége.


Mindez ideális helyvé teszi a túlmunkált emberek számára, akik békét, csendes, gyönyörű kilátást és pihenést keresnek testükhöz.