Loading icon
Jakarta legjobb látnivalói
Jakarta legjobb látnivalói

Jakarta a látnivalók és látnivalók széles skálájának ad otthont, amelyek az ország történelmét a mai napig felölelik. A főváros ikonikus tereptárgyaitól a kevésbé ismert látnivalókig, amelyek segítenek megérteni Indonézia egyedi kultúráját, itt van néhány a város legjobb látnivalói közül.
Az egyik legnépszerűbb látnivaló Kota Tua vagy Batavia óvárosa. festői terület, amely tele van kávézókkal és múzeumokkal. Van egy központi macskaköves tér is, ahol megcsodálhatja a körülötte lévő holland gyarmati épületek szépségét.

Buddha templom Balin
Buddha templom Balin

A turisták Balin nagyon óvakodnak a templomoktól. A szent hely szinte az utolsó látnivaló, amit meglátogatnak. Mert az európaiak számára ez egy titokzatos, sőt ijesztő hely. Egyetértek, nem túl kellemes látni undorító emlősök vagy denevérek szobrait a templom bejáratánál. Az európaiak számára a templomok működésének és díszítésének fogalma érthetetlen. Ezért szinte minden második utazó benyomások alatt hagyja el a templomot. Hogy érdekesek-e az ilyen templomok látogatása, vagy még mindig veszélyesek, erről később.