Loading icon

Ősi és örökké fiatal Segovia

Spanyol Segovia, Spanyolország egyik legrégebbi és legszebb városa. A város, amelyet a római uralom előtt alapítottak ibériai törzsek a Kr.e. első században. Azóta Segovia többször is idegen uralom alá került, a karthágóiak, rómaiak, szaracénok. És ezek a népek mindegyike beleszőtte a saját egyedi mintáját a város építészetébe. A város fölé magasodó Segovia legfigyelemreméltóbb épülete az Alcazar-kastély, amelyet a Walt Disney rajzfilmsorozat alapjául vettek.

Előzetes autóbérlés Spanyolországban utazásban is jövedelmező. Összehasonlíthatja az árakat online, és akár 70% kedvezményt is kaphat a bérleti díjból. Például Alicante repülőterén napi 15 eurótól bérelhet kompakt osztályú autót, a mallorcai repülőtéren pedig 11 eurótól naponta.

A fehér falakkal és kecses tornyok éles tornyaival egy sziklán álló kastély mintha a város fölött magasodik, inkább mint egy mesebeli ország kedves királlyal, mintsem egy védekező építmény. gyakran mondják nekünk a „sötét középkorról”.



A kastélyban tett túrák, és különösen a lenti város galériáiból nyíló kilátás nagyon lenyűgöző. Általánosságban elmondható, hogy elég nehéz kiemelni a város vonzerejét, mert azt mondhatjuk, hogy Segovia egy mérföldkő. Ha Spanyolországban szeretne felsőoktatást szerezni, de nem tudja, hogyan tegye ezt, vegye fel a kapcsolatot a szponzor weboldalán található szakemberekkel.