Loading icon

Nyaralás Franciaországban: fedezze fel egy varázslatos föld titkait!

Franciaország! Mi lehet varázslatosabb és szebb, mint a puszta gondolat, hogy hamarosan minden értelemben élvezheti ennek az elegáns országnak a szépségét és pompáját.
Nemcsak a látogatók, hanem az állam lakói is beszélnek róla néhány emberrel izgalom, nem fél valódi érzelmek kimutatásától. "Ma belle France" - ezt a jelzőt nem kell lefordítani, mert nyilvánvaló, hogy a franciák imádják országukat. És ugyanazt válaszolja nekik: minden megvan, amire az embernek szüksége van a harmónia és a boldogság érzéséhez.
A turisták szívesebben veszik igénybe az autóbérlési szolgáltatásokat Franciaországban. Az autóbérlés átlagos költsége a genfi ​​repülőtéren napi 16 euró, az Orly repülőtéren pedig napi 18 euró.< br>Nem döntötte el, hová menjen nyaralni? Irány a boldogság földje!
Egy utazás Nyugat-Európa legnagyobb országába nem hagy közömbösen sem a gyerekeket, akik csak arra várnak, hogy kiránduljanak Disneyland csodálatos mesevilágába, sem a romantikus hangulatot kedvelő tinédzsereket. a Champs Elysees és Párizs jelképe - az Eiffel-torony, vagy felnőttek, akik szívesen sétálnak Párizs és a környező városok végtelen múzeumaiban.



A kifogástalan főváros soha nem szűnik meg lenyűgözni nagyszerűségével , akárhányszor sikerül meglátogatnod. A szerelem városa minden alkalommal másnak tűnik: hol titokzatosan fényűző, hol zajos, de mégis hangulatos, hol felhős, hol napsütéses. Ahhoz, hogy érezd a város hangulatát, körbe kell sétálnod. Csak így élvezheti a benne tartózkodás minden percét.
Ne vigyen magával extra ruhát, hogy ne vigye magával. Nem kell harcolni egy enyhe megfázás ellen, amely minden bizonnyal megjelenik az őszi-téli időszakot választó turisták körében. A hőségtől nem kell tartania azoknak, akik nyáron járnak ide. Csak a nyugalom és a nyugalom kísérje el Önt a városban való tartózkodása alatt.
Könnyen talál magának elfoglaltságot Párizsban, ha egyedül jön ide, vagy ha turistacsoportja olyasvalamivel foglalkozik, ami nem érdekli az Ön számára. A Louvre látogatása majdnem egy egész napot vesz igénybe, és ha a kulturális tevékenységek nem rajtad múlik, vagy ma nem tetszik, sétáljon az üzletekben, vagy menjen ebédelni a város számos éttermének egyikében.
Bár a főváros lenyűgöz, külön figyelmet von magára, nem engedi tovább a turistát, mintha rábeszélné, maradjon még egy-két napot. De ha mégis úgy dönt, hogy legyőzi ennek az európai gyémántnak a kísértését, látogasson el Versailles-ba. Ez Párizs külvárosa, ahol paloták, parkok és számtalan szökőkút elfeledtetik az időt.



Ha belefárad a kertek és kastélyok közötti vándorlásba, keresse az autópályát. Nézz körül: már Normandiában vagy – egy teljesen más tartományban. Innen nincs messze Giverny, a város, ahol a híres Monet élt és dolgozott.

Mindenki, akinek sikerült közelről megnéznie a művész házát és kertjét, megérti, miért olyan népszerűek Monet munkái (sokan maguk is megpróbálnak ecsetet fogni – a körülöttük lévő hihetetlenül gyönyörű virágok élénk színei annyira elbűvölőek).< br>Fedezze fel Franciaországot a maga teljes pompájában – és újra és újra vissza akar majd jönni!