Loading icon

Mit kell látni Yallingupban, Ausztráliában?

Yallingup népszerű nyaralóhely azon turisták körében, akik nyaralókban szállnak meg, és élvezik a szörfözést. Ausztrália délnyugati részén, a Margaret River és Manjimup között található.

Azok, akik szeretnek autóval utazni, általában Ausztráliában< foglalnak autót. /a> online előre. Sydney Repülőtéren egy kompakt autó bérlése napi 16 eurótól kezdődik, a Gold Coast repülőtéren pedig valamivel drágább lesz. - napi 21 eurótól. Az árak az évszaktól, az autóosztálytól és a kölcsönzési időszaktól függően változhatnak.



Íme néhány dolog, amit látnia kell, ha itt jár:

Barlangok

Ha egyedülálló nyaralási élményt keres, akkor Yallingap a megfelelő hely az Ön számára. Nem hagyhatja ki a lehetőséget a közeli barlangok felfedezésére. Ezek a barlangok a történelem előtti idők óta léteznek, és azután alakultak ki, hogy a lávafolyások megteltek esővízzel és törmelékkel. Akár egy vezetett túrán szeretne részt venni, akár egyedül, ezek a barlangok tökéletes kalandot kínálnak mindenkinek!

Airlie Beach >
Ezt a strandot úgy érheti el, hogy Busseltonba autózik, és komppal átmegy a vízen. A tengerparton csodálatos fehér homok és tiszta víz található, amelyektől eláll a lélegzeted. Nemcsak nagyszerű tengerparti célpont, hanem népszerű szörfözési hely is.

Yallingap egyik népszerű látnivalója a Natural Bridge, található Cape Naturalist. Ez egy kis ív, amelyet a vízerózió hozott létre, és amely az óceánon át van dobva, és egy sziklafalnak támaszkodik. Magassága kb. 3 m, hossza 8 m, gyalogosan megközelíthető.

A fő strand neve Caves Beach, ahol számos barlangot vájt a sziklákba, amelyek apálykor is felfedezhetők.

Sok más strand található Yallingap környékén, köztük a Greenbanks Beach, a
Spooky Beach, a Blue Pool Strand és Hazzas Rock. Ha kalandra vágyik, hajókirándulhat a Shell Beach-re, ahol a világ legjobb sznorkelezési helyei találhatók.