Loading icon

12 tennivaló éjszaka Pittsburghben

Próbáljon meg egy sört egy templomban. A Church Brew Works 1996-ban nyílt meg Lawrenceville történelmi negyedében. Ez az első és egyetlen pub az Egyesült Államokban, amely közvetlenül a történelmi templomban található. A Keresztelő Szent János-templom 1902-ben épült, de 1915-ben tűzben megsérült. A templom épületét a részletekre nagy odafigyeléssel alakították át mikrosörfőzdévé és étteremmé. Az eredeti padokat kivágták és kézzel készítették el, hogy elférjenek az étkezőasztalok, míg a padok tölgyfából a bár épült. Eredeti fenyő padlók, eredeti lámpások és téglák vannak, amelyek túlélték a gyóntatószék lebontását. Acél- és réztartályok csillognak az oltáron.
A kényelmes utazás érdekében sok turista inkább autóbérlési szolgáltatásokat vesz igénybe USA-ban. Az autóbérlés átlagos költsége a Pittsburgh repülőtéren napi 18 euró, a JFK repülőtéren – napi 17 eurótól.


Bowling az Arsenal Bowlban
Lawrenceville szívében található az Arsenal Bowls, egy 22 pályás, retro ihletésű tekepálya. Egy népszerű helyi éjszakai klub Pittsburgh-ben, remek hely a helyiekkel való találkozásra, zenét hallgatni és egy italt elfogyasztani.
Utazz fel a Three Rivers Heritage Trail-en
Szálljon fel a kerékpárra, és menjen a 38 kilométeres ösvényen, hogy élvezze. Pittsburgh szépsége. A sétaút különböző városrészeken, üzleti negyedeken, látnivalókon és parkokon halad keresztül. Az ösvény mentén táblák jelzik a fontos helyszíneket és építményeket, történelmi eseményeket és a helyi vadon élő állatokat. Ez a többcélú útvonal népszerű a motorosok és túrázók körében.
Látogassa meg az Üvegközpontot.
Ez egy oktatási központ, egy művészeti galéria és egy modern üvegstúdió, amelynek célja az üvegművészet oktatása és népszerűsítése. Bárki csatlakozhat az üvegfúváshoz, felfedezheti a legmodernebb galériát, és élőben láthatja a forró üveg bemutatóit. A központban olyan nemzetközileg elismert üvegművészek munkái láthatók, mint Dante Marioni, Paul Joseph Stankard és Cesare Toffolo.


Csatlakozzon egy gyalogtúrához
Tegyen egy sétát Pittsburgh-ben éjszaka, és tegyen egy szórakoztató gyalogtúrát a város különböző negyedeiben. A gyalogtúrák egyesítik az egyes meglátogatott területek történelmi narratíváját a helyi ételkóstolókkal. Pittsburgh szendvicseiről, galuskájáról és pittsburghi salátájáról krumplival ismert.
Fedezze fel a Point State Parkot.
Nézze meg a kivilágított szökőkutat az állami parkban, és készítsen képeket az erről a látványosságról elhaladó hajók. A park gyönyörű zöld kertjeivel és vízpartjával vonzza a látogatókat. Történelmileg fontos hely, ahol a 18. század végén az indiánok és a franciák közötti csaták zajlottak.
Élvezze az izgalmas túrákat a Kennywood Vidámparkban
Kennywood Vidámpark
egy 125 éve épült vidámpark West Mifflinben. A hatalmas vidámpark 1987-ben lett nemzeti történelmi nevezetessége, három 1920-as évekbeli hullámvasúttal. A parkban három tematikus terület található hullámvasutakkal, lökhárító autókkal, vízi túrákkal, körhintakkal, kajakkal, 3D-s élményekkel és 4D-s színházzal.

Fedezze fel a történelmi piacteret
A történelmi piactér a terület dobogó szíve. Rengeteg étterem, kávézó, bár, butik és furcsa üzlet található itt. A tér az 1890-es években épült, és itt volt az első bíróság, börtön és újság. Ma a tér kiterjedt ünnepi piacokat és ideiglenes eseményeket kínál a látogatóknak.
Látogassa meg a katedrálist.
A Shenley Park szomszédságában és a Pittsburghi Egyetem fő kampuszának szívében található a katedrális, a világ egyik legmagasabb épülete. A gótikus stílusú épület 42 emeletes és több ezer szobás. Az épületben az egyetem oktatási létesítményein kívül egy vendéglátóhely is található. Itt az emberek falatozhatnak, miközben gyönyörködhetnek a környező éjszakai kilátásban.

Tegyen egy kirándulást a Strip-re.
Ez a város egyik leghíresebb része, amely az Allegheny folyó mentén húzódik. A Strip terület négy fő utcát foglal magában – Penn Avenue, Waterfront Place, Smallman Street, Liberty Avenue. A környéken fantasztikus nemzetközi kiskereskedelmi üzletek, bárok, élelmiszerboltok, butikok és Pittsburgh legjobb éttermei találhatók. A Strip kihagyhatatlan látnivalója a Heinz történelmi központ, amely gazdag betekintést nyújt a város történelmébe.
Tegyen egy önálló túrát a Mount Washington felé
Gyönyörködjön Pittsburgh legmagasabb pontjáról a belváros lélegzetelállító kilátásában. Mount Washington egy gyönyörű domb az Ohio és a Monongahela folyók déli partján. Viszonylag könnyű a séta a dombhoz, ahonnan széles panorámában gyönyörködhetünk a három oldalról folyók által ölelt belváros csillogó sziluettjére. Vannak itt éttermek és bárok, ahol a városközpontra nyíló nagyszerű kilátásban étkezhetnek.

Séta a Mellon téren
A Mellon tér egy városi oázis, amely 1955 óta gyülekezőhely. A park egyedi, fákkal szegélyezett fekete, zöld és fehér geometrikus burkolattal rendelkezik. Vannak még gyönyörű szökőkutak, virágágyások és egy lépcsőzetes vízesés. A kert másik feltűnő eleme az Ann Catherine Sea emlékmű. Mans, egy helyi nő, aki éjszaka a parkban járt, és a csillagokat nézte.