Loading icon

A legjobb országok a nászútra való utazáshoz. Top-4

A nászutas utazás szokása az ókorig nyúlik vissza. Akkoriban az ifjú házasok földet kerestek, hogy felépítsék otthonukat. Ez a hagyomány megmaradt a modern ifjú házasoknak. Az esküvői teendők után egyedül szeretnél lenni, pihenni és időt szakítani a kedvesedre. A család vagyonától függetlenül napjainkban mindenki igyekszik betartani ezt a hagyományt.

Az előzetes autóbérlés jövedelmező. Összehasonlíthatja az árakat online, és akár 70% kedvezményt is kaphat a bérleti díjból. Például az isztambuli Atatürk repülőtéren a bérleti díj közel 15 euróba kerül naponta, a várnai repülőtéren a bérleti díjak napi 9 eurótól kezdődnek, Punta Cana repülőtéren - napi 17 eurótól.
Egyiptom
A tavasz a a legjobb alkalom Egyiptom nevezetességeinek felfedezésére (piramisok, Luxor komplexum, keleti bazár, Kairói Múzeum felbecsülhetetlen értékű tárgyakkal). Itt mindig tavaszias az idő még télen is. Az egyiptomi utazás legoptimálisabb időpontja a tavasz lesz - márciustól áprilisig még mindig nincs rekkenő hőség és turistaáradat, egy utazás ebben az időszakban lesz a legköltségvetésesebb.

A jelzett hónapokban , egy hét szállodai szállás étkezéssel és szállással 200-300 dollárba kerül. Ha az utazás a hideg évszakra esik, akkor minden ifjú házaspár szembesül azzal a kérdéssel, hogy hova menjen nászútra. A két fő tényező, amelyet figyelembe kell venni: 1. Az évszak, amikor az utazásra sor kerül. 2. Az utazásra elkülönített költségvetés.



Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság paradicsomi klímájával, egzotikus konyhájával és felejthetetlen sétáival vonzza az ifjú házasokat. A szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek Bonachica partján, a korallzátonyokon - egy felejthetetlen búvárkodás. A parton pedig hegymászásra indulhat a Cibao-völgyben található nemzeti park trópusi növényeivel és változatos, mesés tűzmadarakra emlékeztető ornitológiai faunával.



Törökország
>
Azok számára, akik nem akarnak elviselni egy hosszú repülést, választhatják a vendégszerető Törökországot a szelíd napsütéssel, egész évben bővelkedő zöldségekkel és gyümölcsökkel, édességekkel. Itt felejthetetlen keleti konyhát találhat. Csakúgy, mint egy költségvetés és nyereséges program - all inclusive all inclusive. Az országban gazdag éjjel-nappali élet folyik: diszkók, holdparkok, vitorlázás, éjjel-nappali kereskedelem. Délután az ókor és a középkor építészeti és kulturális emlékeit tekinthetjük meg. Szófiai templom, Top-ka pi palota, Hydrolaza, amfiteátrumok.



Bulgária - Várna

Ez az ország aranyszínű strandjaival nem csak arról híres strand, de egy balneológiai üdülőhely is. Várna városa különösen gazdag termálforrásokban. Élvezze az ásványvizeket, az emberek a 13. század óta igyekeznek ide. Évszaktól függetlenül le lehet feküdni meleg ásványvízforrásokban, ahol vödörbe öntik a rózsaszirmokat a fiataloknak, amelyek a teljes vízfelületet beborítják. Oldalán egy tálca egy vödör hűtött pezsgővel és csésze forró csokoládéval.



Várna kis, kompakt városa kis utcáival tele van a tenger illatával, szerelem , kávé és rózsa. Itt nem fog unatkozni, hiszen a város története, építészete és kultúrája nagyon ősi. Az ókorban Bulgáriát Thrakinak hívták. Várna város nekropolisza arról híres, hogy itt található egy ékszermúzeum.

Aranyból és ezüstből készült tárgyakat tartalmaz, amelyekkel nem lehet összehasonlítani a modern tárgyakat. Várna Bulgária tengeri fővárosa. Könnyen megközelíthető, mivel a hajók Várna és Illicsevszk között közlekednek. Várna fordítása bolgárból - & amp; quot; A Fekete-tenger királynője & amp; quot ;.
Minden kiválasztott desztinációban kellemes meglepetések és kedvezmények várnak, mert a jelzett helyeken áhítattal bánnak az ifjú házasokkal.