Loading icon

Kirándulások Phuketben

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a Sarasin-gáthíd köt össze a szárazfölddel. Az érintetlen Andamán-tengerben fészkelt Phuket olyan, mint egy egzotikus sziget gyermekkori képe gyümölcsösökkel, vízesésekkel és napsütötte strandokkal. A thaiföldi phuketi túrák mindig is a legrangosabb és legelitebb üdülési lehetőségek közé tartoztak, azonban az utóbbi években az üdülőhely a turisták széles köre számára elérhetőbbé vált.

A tapasztalt utazók szívesebben foglalnak autót Thaiföldön, előre online, összehasonlítják az árakat, értékeléseket és véleményeket. Például a Bangkok repülőtéren közel 15 euróért foglalhat autót naponta, a Phuket repülőtéren az árak 13-tól kezdődnek. eurót naponta.

A mesés thaiföldi Phuket sziget új színekkel tölti meg életét, feledteti minden percben a szorongást és a nehéz hétköznapokat. Naplemente után csak elkezdődik az üdülőhely aktív élete. A Phuket-sziget éjszakai klubjai, diszkói és bárjai mindenféle szórakozást kínálnak az idelátogató turistáknak minden ízléshez. A thaiföldi Phuketben a tenger partjának hófehér strandjain is teljesen kipihenheti magát, mindennel felszerelve, amire szüksége van. Phuket vízi szórakoztató központ is, ahol búvárkodhat és más vízi tevékenységeket is végezhet.

A korallzátonyok és a tengeri élőlények teljes pompájukban jelennek meg előtted, mindig feltűnő élénk színeikkel és csodálatos természeti szépségükkel. A Sarasin-gát, amelyen az autópálya halad, lehetővé teszi a turisták számára, hogy eljuthassanak Thaiföld csodálatos nemzeti parkjaiba, amelyek a szárazföldön találhatók. A turisták számára Thaiföld növény- és állatvilágának egzotikus képviselői igazi kinyilatkoztatást jelentenek. Phuket egyedülálló szépsége és varázsa már eddig is turisták ezreinek legkedveltebb üdülőhelyévé tette szerte a világon, és most lehetősége nyílik pihenni ezen a csodálatos trópusi szigeten.



A Phuket természeti szépsége, a kifogástalan nyugat-európai kiszolgálással és a sokféle szórakozás tengerével párosulva, sok fényes és varázslatos percet biztosít Önnek.