Loading icon

Thaiföld látnivalói

Délkelet-Ázsia országai közül, mint például: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Malajzia és sok más ország (amelyek száma összesen tizenegy), Thaiföld különösen népszerűvé vált a modern turisták körében.
Thaiföld egyedülálló hely. természetében és lényegében. Megmagyarázhatatlan módon ötvözi a spiritualitást, az erkölcsösséget és a világ többi részétől való szokatlan elszakadást a modernséggel, a progresszívséggel, sőt bizonyos mértékig a lazasággal.
Sok turista úgy véli, hogy az autóbérlés az egyik legjobb módja annak, hogy élvezze mindezt Thaiföld kínál. A turista osztályú autó bérlése Bangkokban körülbelül 15 euróba kerül naponta, a phuketi repülőtéren pedig körülbelül 16 euróba naponta.< br>Az embernek az a benyomása támad, mintha két teljesen különböző világ tette volna be lábát ugyanarra a földre, és egymás létezéséről tudva, egy ismeretlen „varázslatnak” köszönhetően néha még csak nem is találkoznak.
Természetesen , ez a kijelentés csak metaforikus fordulatnak tekinthető, mivel a vallás számos Délnyugat-Indokína területén élő híve és tisztelője igyekszik befolyásolni néhány polgártársa erkölcsellenes magatartását, bár minden munkájuk ebben a kérdésben nem mindig sikerülhet. befolyásolni, és valamilyen módon megnyugtatni Thaiföld állam különösen erőszakos, vagy túl "energiás" lakóit.


Keres ezen a "képen" más szemszögből beszélhetünk a csodák sokféleségéről és valóban nagyszerűségéről, amelyek itt helyet kaptak.
Thaiföld egyik ilyen, a természetében bizonyos szempontból "exkluzív" látnivalója Smaragd Buddha templomának hívják.
Ez a szobor a legenda szerint a messzi 1460-ban kezdődik. Fennállásának végpontjaként egy templomot választott. a Wat Phra Keo, ahová közvetlenül az "új ház" építésének befejezése után, 1780-ban, Bangkokban szállították.
A hely szentsége és sérthetetlensége két, jelenleg rendelkezésünkre álló pontból értékelhető. Az első pont, ahogy a turisták és történészek mondják, az első pillantás a fenséges templomra, a második pedig számos szabályt tartalmaz:
Cipővel nem léphet be a templom területére; A nőknek tilos belépniük a buddhista imádságokra és a vallási rituálék helyszíneire; A térd feletti rövidnadrágot viselő nők nem léphetnek be a Smaragd Buddha Templom területére.
Ez a palota Thaiföld egyik fő és szent helye.


E rendkívüli ország környékét bemutató útmutatók egyaránt tartalmaznak egyedülálló természeti tárgyakat parkok és múzeumok, kiállítási galériák és építészeti emlékek, valamint klubok, éttermek és szórakoztató komplexumok, amelyek népszerűek a fiatalok és a turisták körében.
Így Thaiföld a "világok szétválását" személyesíti meg. A délelőtti és délutáni idő lehetővé teszi, hogy élvezze a kulturális örökséget, kirándulásokat és egyszerű sétákat tegyen bolygónk meleg éghajlatú régiójában. Az esti és éjszakai idő pedig mintha csak azért létezne, hogy bemutassa a modern technológiák fejlődését és mindenféle szórakozást.
Sajnos a mai társadalomban ez a valóban szokatlan és kulturálisan gazdag ország már nem olyan népszerű, mint néhány évvel ezelőtt megtörtént.
Az esemény fő ténye, amelyet nyilván minden 15. életévét betöltött személy ismer, a transzvesztiták bemutatója és a szexüzlet fejlődése. E tény alapján feltehető a kérdés: "Miért tette egy ilyen ígéretes és kulturálisan gazdag ország, mint Thaiföld, valamilyen módon tönkre a népszerűségét a turisták szemében?"
Higgye el, megfosztva magát és szeretteit attól, hogy a lehetőség, hogy megismerjük ennek a felülmúlhatatlan helynek a kultúráját, történelmét, szokásait, teljesen hülyeség, egyesek számára erkölcsellenes cselekedetekre utal. Nem szabad ezt olyan komolyan gondolni. Akaratod és kezdeményezőkészséged nélkül senki sem mer beleavatkozni a nyugodt és békés sétákba Thaiföldön, a Phuketben található Pattaya látnivalóiba, ahol akár 7 csoda is van. Nem minden ország büszkélkedhet ilyen sokszínűséggel. Kétségtelenül felejthetetlen - csodálatos élményben lesz része. Talán ennek a kultúrának az imáját vagy szertartását tanulmányozva a megszerzett tudáson túl valami újat is felfedezhetsz magadban, amit soha nem ismertél meg sem magad, sem más.