Loading icon

Phuket. Állatbarátoknak

A phuketi szigeten túlzás nélkül minden ízlést megtalálsz. Valaki rohanni fog a viharos hullámokon, boncolgatja őket a táblán, valaki lustán gurul a parton, boldog a gondolattól, hogy nem kell rohanni sehova, valaki fejest ugrál a vad éjszakai életbe. Van itt mit csinálni az állatvilág szerelmeseinek.

Azok, akik szeretnek autóval utazni, általában előre online foglalnak autót Thaiföldön. A phuketi repülőtéren egy kompakt autó bérlése napi 12 eurótól kezdődik, Patongban pedig valamivel drágább lesz. - napi 13 eurótól. Az árak az évszaktól, az autóosztálytól és a kölcsönzési időszaktól függően változhatnak.

< p>

Ha az állatok iránti szereteted valóban nem ismer határokat, akkor akár egy kígyófarmon tett kiránduláson is részt vehetsz. Azt mondják, hogy még azok is sokkal toleránsabbak, akik féltek a kígyóktól, egy ilyen kirándulás után, ha nem telik meg irántuk való szeretettel, akkor mindenesetre. Itt tartanak egy bemutatót is, melynek főszereplői a kobrák. Érdekes módon nem csak nézni, hanem simogatni és fogni is lehet őket. A mezőgazdasági dolgozók sok érdekes információt osztanak meg Önnel ezeknek az érdekes hüllőknek az életéről.

< p>

Ha unja a kobrákat, megcsodálhatja az állatokat, amelyektől Darwin elmélete szerint általában nem vagyunk messze. Mindenesetre a majmoknak, mint kiderült, iskoláik is vannak. Ott megtanítják őket... kókuszdiót gyűjteni. Annak érdekében, hogy a majom teljes tudással szedje a kókuszdiót, speciális képzésen vesz részt az iskolában, amelyet Phuketben látogathat meg.

< p>

Kiderült, hogy a majmok, amelyekből jó néhány van ebben az iskolában, különböző fajtájú és korú, sok érdekességre képesek. Edzők irányításával búvárkodnak, kosárlabdáznak, és az Ön szeme láttára mutatják be számítási készségeiket. És mindez annál is érdekesebb, mert a majmok természetes élőhelyük - a trópusi dzsungel - hátterében láthatók. Ha ránézünk ezekre az okos állatokra, még büszkeség is érezhető, hogy az ember tőlük származik.