Loading icon

Idegenvezető Düsseldorfban 3 nap múlva

A független utazást tervező turista hasznosnak találja a németországi Düsseldorf városának nevezetességeit bemutató jó útmutatót. Egyéni idegenvezető túrákat is foglalhat az 1001guide.net címen.

Látnivalók Düsseldorfban a tartózkodás első napján


Az óváros súlyosan megsérült a második világháború alatt, így egy nap alatt megtekintheti Düsseldorf összes fennmaradt látnivalóját.

Kezdje el séta a Kyo Royal Alley-nál. Ezután látogassa meg a Városháza épületét az óvárosban. Ott látható Jan Willem szobra is. A Rajna felé haladva eljutunk a Burgplatzhoz, ahol számos ókori látnivalót tekinthetünk meg, mint például a hercegi vár tornyát vagy a Szent Lambert-bazilikát.

Az óvárosban is ellátogathatunk a K21 Múzeumba, ahol egy gyönyörű a worringeni csata emlékműve. A délutánt a Rajna sétányon tett sétának szentelheti.

A déli sétányon sétálva kiér a Media Harbourba, ahol az estét egy klub-, mozi- vagy mozilátogatással zárhatja. étteremben.



Látnivalók Düsseldorfban a tartózkodás 2. napján


A második nap Düsseldorfban érdemes a hosszú kirándulást igénylő látnivalóknak szentelni.

Kezdje túráját a Rheinturm-toronyból. Kilátójáról az egész város belátható. Ezután látogasson el az egyik düsseldorfi múzeumba (nekem a hajózási múzeum tetszett a legjobban).

Töltse el a délutánt Düsseldorf környékének fő attrakciójában, a Benrath-palotában. A palotába a legkönnyebben vonattal lehet eljutni a központi pályaudvarról. Szentelje az estét az óváros híres utcájának - Altstadtnak, amelyet a leghosszabb bárpultnak neveznek.

Fontos! Érdemes délután ellátogatni a palotába, ugyanis 13:30-kor indul az angol nyelvű túra. De vigyázat, a kirándulások 16:00 óráig tartanak.

Mit érdemes megnézni Düsseldorfban a tartózkodás 3. napján

Düsseldorf építészeti és kulturális látnivalói mellett van még egy hely, ahová érdemes a harmadik napon ellátogatni: a divat butikok. A legtöbb üzlet és outlet négy utcában található:

Altstadt - Diesel, Zara és Mango butikok. Sok szuvenír- és ékszerbolt is található.

Immermanstrasse - Sok japán él itt, és ezt az utcát Kis Tokiónak hívják. Ennek megfelelően a turisták a japán márkák Japan Art Deco-Kyoto üzleteit találják itt, és megkóstolhatják a japán konyhát a Bäckerei Takában.

Nordstrasse - ez az utca a legjobb hely optikát és könyveket keresni. Valamint terhes nők ruháit. Az üzletek éjjel-nappal nyitva tartanak.

A Schadovstrasse a németek legnépszerűbb bevásárlóutcája, rengeteg bevásárlóközponttal.