Loading icon

Kirándulások Jeruzsálemben

A turisták szent helyeire való utazás mindig is nagy érdeklődést keltett. És amikor a világ 3 hatalmas vallása egy ország területén összpontosul - az ortodoxia, az iszlám és a judaizmus, akkor amellett, hogy gazdagítja saját vallásának alapjait, csatlakozhat más ősi hiedelmek nagyszerű kultúrájához. p>

A kényelmes utazás érdekében sok turista inkább autóbérlési szolgáltatásokat vesz igénybe Izraelben. Az autóbérlés átlagos költsége Jeruzsálemben naponta 18 euró, az eilati repülőtéren a bérlés költsége megegyezik a városban, bár általában a reptéren olcsóbb a bérlés.

Jeruzsálem
A jeruzsálemi turisták többsége ide megy látni az óvárost. Egy kis szerencsével vagy gondos tervezéssel, hogy meglátogassuk ezt a csodálatos várost húsvétkor, a Jaffa-kapu látogatása erősen ajánlott a Szent Tűz átvitelének vizuális bemutatásához. Meglátogathatja a Szent Sír templomot vagy a sírt is, ahol a legenda szerint Jézus feltámadt. A gyerekekkel való kirándulások számára nagyon érdekes és szórakoztató időtöltés a Tudományos Múzeum meglátogatása. Bloomfield. Sokszínűségként és multikulturalizmusként meglátogathatja a gyönyörű Al-Aksza mecsetet, a Minden Nemzetek Templomát, a több mint félmillió kiállítással rendelkező Izrael Múzeumot.

Az állatvilág szerelmeseit a Bibliai Állatkert látogatására várjuk, amely több mint 200 ritka állatfaj képviseli 25 hektáros területen!



Este erősen ajánlott a Dávid-torony meglátogatása, amely a város 4000 éves fejlődéséről mesél. Napközben a toronyból kiváló panoráma nyílik az óvárosra és a modernebb területekre, sötétedés után pedig audiovizuális előadást kínálnak a turistáknak. Az avshalomi ásványbarlang méretével lenyűgöz, benne a cseppkövek és cseppkövek gigantikus méreteket érnek el, a látványos megvilágítás pedig igazán lenyűgözővé varázsolja ezt a látványt!

Csak szemtől találkozva érezheti a város életének áramlását és energiáját. szembenézni a helyi lakossággal. A legcélszerűbb egy kirándulást tenni a Mahane Yehuda piacra, ahol naponta több mint 250 kereskedő kínálja áruit az érdeklődő turistáknak. Kiváló textíliák vagy eredeti fűszerek lehetnek. Magvak, borok, diófélék – széles választékban bemutatva, a rengeteg friss gyümölcs, hús és hal megszédíthet. A turisták pedig helyi halvát és lekvárt vásárolnak, hogy elbánják szeretteivel. A piac fő elve, hogy ne féljünk jelentős engedményt követelni, ellenkező esetben jelentős összeget túlfizethetünk. 2010 óta a piac évente utcazenei és táncfesztiválnak ad otthont.



Jeruzsálem egy multikulturális város, ősi történelemmel. Zsidók, törökök, görögök, grúzok, oroszok, olaszok lakják – mindez egy olyan egyedi típust ad a városnak, ahol minden korosztályból és vallású utazók örömmel tölthetik idejüket. Ahhoz azonban, hogy teljesebb képet kapjunk a város nevezetességeiről, történetéről, érdekességeiről és rejtett útvonalairól, ajánlott egy idegenvezető szolgáltatásait igénybe venni, aki izgalmas utazást tud tenni a városban, leírja. a történelem minden árnyalatát, és olyan szemszögből mutassa be a várost, hogy újra és újra vissza akar majd térni ide. egyszer!