Loading icon

Franciaország a romantika, a divat és a gyönyörű természet országa

Franciaország első látásra hódít a legszebb tájakkal, építészeti csodákkal, kényelmes üdülőhelyekkel és kulináris remekművekkel. A világ legromantikusabb országa, akárcsak a múltban, Provence és Burgundia lédús és bájos tájainak szépségével és frissességével rabul ejti. A romantika és a luxus egy gyönyörű kombinációban testesül meg a versailles-i, fontainebleau-i palotaegyüttesek gyönyörű építészetében, a carcassonne-i kastélyok szigorú és bevehetetlen szépsége pedig titokzatosan néz ki a gyönyörű természet hátterében.
A turisták megfontolják az autóbérlést. az egyik legjobb módja annak, hogy élvezze mindazt, amit Franciaország kínál. A turista osztályú autó bérlése Cannes-ban körülbelül 19 euróba kerül naponta, Lille-ben - körülbelül 18 euróba naponta.
Francia báj
Kétségtelenül ez az ország teljes mértékben a turisztikai ország vezető pozíciójának tulajdonítható, amely kifinomult és gondozott üdülőhelyeket vonz a Cote d'Azur és Aquitaine területén. A franciákat virágzó nemzetnek tartják a gasztronómia, a divat és a gyógyszeripar területén. A bordeaux-i borok valóban csodálatosak, és az egyik első helyet foglalják el az európai országok között.
A szerelmesek és a romantikus randevúk városa természetesen mindenki kedvence Párizs. Azok az utazók, akik arról álmodoznak, hogy meglátják Párizst, lehetőségük van eljönni ide, és megbecsülni az építészeti emlékek szépségét, nagyszerűségét és a vallási épületek - a mesés szépségű templomok és templomok - nyugalmát. Ez a hely vonzza minden szokatlan és eredeti szerelmesét. Ideérkezve élénk benyomások érik a különféle látnivalók pompáját, amelyek a párizsi tereket és utcákat a különböző korok építészeti stílusainak elképzelhetetlen szépségével és nagyszerűségével díszítik.


Gyönyörű helyek a romantika földjén
• A Disneyland felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kellemes élményt nyújt, és ez elsősorban a szórakozásnak köszönhető, amely igazán lenyűgözővé tette az itt tartózkodást. Ezt a helyet tartják Franciaország fővárosának legcsodálatosabb helyének – a látogatók jól érzik magukat a mese varázslatos világában.


Monte Carlo az egyik a legszebb nyaralóhelyek közül. Ez a hely kényelmes szállodáival, elegáns üzleteivel és éttermeivel, napsütötte strandjaival és szerencsejáték-kaszinóival vált népszerűvé. Ez a világméretű üdülőhely örömet okoz a mennyei éghajlat és a Földközi-tenger partvidékének szerelmeseinek. Az itteni víz elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik – a magas ion- és egyéb értékes anyagok miatt valóban gyógyító hatású.


Versailles magával ragad és magával ragad gazdag történelmi és építészeti örökség, amely tükröződik a régi negyedek varázsában, amelyek megőrizték a múlt jellegzetességeit. A mesés és királyi hely luxussal és bájjal hódít minden szegletében, és mindenki, aki ide látogat, szeretne látni és többet megtudni a palota életéről, amely a legszebb, fényűző belső terekkel rendelkező termekben zajlik, és a szökőkutak szépségével ámulatba ejtő gyönyörű parkok. és a szobrok kecse.
Franciaország szó szerint mindent elvarázsol, ami a területén található, legyen szó Bordeaux számos szőlőültetvényéről vagy Provence levendulamezőjéről. Az ősi építészet, az üdülőhelyek kényelme, számos város és tartomány vendégszeretete, a múzeumok történelmi és kulturális jelentősége, a bárokban és éjszakai klubokban éjjel-nappal folyamatos szórakozás – mindezen előnyök és jellemzők a végtelenségig sorolhatók.