Loading icon

Nagy Olaszország az utazók számára

Olaszország egy csodálatos ország gazdag történelemmel, csodálatos strandokkal és csodálatos konyhával.

Ha olaszországi utazást tervez, gondolja át az útvonalat oly módon, hogy lehetősége van teljes mértékben megtapasztalni a kis olasz utcák hangulatát, és megcsodálni az ókori Róma idejéből származó híres látnivalók pompáját.

Róma egy örök város, amely ötvözi a legnagyobb építészeti remekműveket az emberiség és egy hatalmas modern metropolisz életritmusa. Róma látogatásához néhány napot, de lehetőleg egy hetet kell szánnia.



És természetesen, ha római látogatást tervez, szánjon legalább egy napot egy kirándulásra a Vatikánba. Ez egy egyedülálló hely a világ minden tájáról érkezők számára, amelyet rejtélyek öveznek, és őrzi az emberiség évszázados titkait.

Rómát kényelmesen használhatja az utazás kezdeteként és végén. Miért?

Először is, magában Rómában és a külvárosokban vannak nagy repülőterek, amelyeket népszerű európai és nemzetközi légitársaságok szolgálnak ki. Másodszor, Rómából gyorsan és kényelmesen eljuthat a turisták körében népszerű városokba. Például egy autóút a híres pisai ferde toronyhoz nem tart tovább két óránál.



A legszebb Firenze meglátogatásához igénybe veheti a vasút szolgáltatásait. Gyorsvonat néhány óra alatt elviszi Rómából Firenzébe.
A gyorsvonatok jegyárai viszonylag magasak, de ha korán online foglal, megfizethető áron választhatja ki a megfelelő jegyet. Ha úgy dönt, hogy kombinálja a látnivalók megtekintését és a tengeri pihenést, akkor Rómából meglehetősen könnyű eljutni a népszerű tengerparti üdülőhelyekre.

A kényelmes utazás érdekében sok turista szívesebben veszi igénybe autóbérlési szolgáltatásokat itt:Olaszország. Az autóbérlés átlagos költsége Rómában naponta 17 euró, a Bergamo repülőtéren (Milánó) a bérlés költsége ugyanaz, mint a városban, bár általában a reptéren olcsóbb a bérlés.

Olaszország konyhájáról a végtelenségig lehet beszélni, de a leghelyesebb döntés az lenne, ha kipróbálnád a híres olasz ételeket a sok közül. kávézók, amelyek minden városban léteznek.

Olaszország olyan ország, ahová újra és újra vissza szeretne térni.